Maximal sexighet

Att tiden på något märkligt och för mig helt obegripligt sätt går allt fortare än något jag allt oftare återkommer till. Kanske jag upprepar mig för att hinna med att säga det som jag för tillfället känner behov av att trycka ur mig.

Och ändå kan det ibland vara hur långt som helst mellan gångerna. Igår – då jag på lunchen hade nöjet av att vara tillsammans med min kära hustru – mötte jag t.ex. ett känt ansikte som även för Erika är välbekant. Och ungefär samtidigt kunde den andre mannen och jag snabbt konstatera att senast vi möttes kan väl ha varit si så där för 20 år sedan. Å andra sidan ligger trösten däri att vi, åren till trots, likväl kände igen varandra.

Idag för sex (6) år sedan skrev jag för BT min första blogg. Plötsligt när systemen skulle ändras försvann bloggarna på ungefär samma sätt som då jag i gymnasiet skulle göra tester på bananflugor. Jag glömde att försluta locket och plötsligt blev djuren ett med naturen. Bloggar och bananflugor – ja, som det kan gå (och förmodligen för flugornas del passar det bra in med att rimma på ”då haspen inte är på”).

Trevlige Nicklas Sennerteg sa en gång något om att jag kunde kanske tänka mig att blogga i två veckor. Och det kunde jag ju. Nu har vi resultatet. Min tidsmässiga förvirring började tydligen redan då. För visst borde det väl vara, även för mig, en markant skillnad på 2 veckor och 6 år som det just nu är.

Men det känns inte så. Förvirringen kan alltså fortsätta, mina läsare till eventuell glädje.

 

Annonser

Lämna en kommentar

Under Arbetsliv, Media

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s