Boras.com

Det här med skämt knutna till 1 april känns som en mycket gammal sed. Men jag vet inte. Än en gång gissar jag. Själv försökte jag mig på att bli utnämnd till Krigsminister och dessutom vara ute en dag i förväg. Inte vet jag riktigt vad andra tyckte om mitt tilltag, men Erika var långt ifrån imponerad. Därtill tyckte hon att jag fuskade lite eftersom jag var ute en dag tidigare en den dag då skämtet skulle kläckas.

Hur som helst har jag skrattat åt andras tilltag. Inom familjen däremot har vi hållit låg profil. Själv höll jag dock på att åka på ett riktigt skämt. Plötsligt på vägen hem från Lyckorna började bilen skaka något helt fruktansvärt. Ett tag stannade jag till för att se om jag hade råkat ut för punktering. Men däcken såg hur fina ut som helst. Skakningarna tilltog, så ock min oro gränsande till desperation. Jag slog en signal till vännen Roger som i sådana här sammanhang närmast får liknas vid en livlina. Han sa att något av hjulen kanske satt lite löst. Ytterligare ett stopp gjordes – vi var mitt ute på en väg av dimensionen skogsväg – och då kunde jag till min häpnad konstatera att ett av däcken satt fasligt dåligt fast. Alla muttrarna kunde jag dra med handkraft och så ska det ju helst inte vara. Bilen blev länsad på all skit vi hade – snacka om många svarta sopsäckar – för att få fram rätt verktyg. Sedan gick vidare färd hur mjukt som helst. Kanske någon hade lurat mig 1 april.

Annars tyckte jag det här med Boras.com var hur lyckat som helst. Till och med kommunalrådet Ulf poserade på bild. Eller skämtet om Energy Hour för att kompensera för Earth Hour på Radio Sjuhärad. Och inte heller var det dumt att luras med tatueringar som förtog effekten av p-piller.

Annonser

Lämna en kommentar

Under Borås, Familjeliv, Fritid, Media, Resor, Traditioner

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s